Apex: E3, ConsenSys Mesh, Coinbase Pro, SIX Digital Exchange, LMAX Digital ja FTX ovat yhdistäneet voimansa järjestääkseen algoritmisen kryptovaluuttakaupan kilpailun Oxfordin ja Cambridgen yliopiston opiskelijoille. Kilpailun tarkoituksena on motivoida opiskelijoita kehittämään erittäin tuottavaa salakirjoitusjärjestelmää 25. marraskuuta 2020 päivätyn lehdistötiedotteen mukaan.

Algoritminen salauskauppa

APEX: E3, joka tarjoaa monen omaisuuden kryptovaluuttaanalyysityökaluja yksityissijoittajille ja institutionaalisille sijoittajille, on yhdistänyt voimansa digitaalisen valuutan ja lohkoketjuteknologiateollisuuden parhaiden toimijoiden kanssa, mukaan lukien ConsenSys Mesh, Coinbase, FTX, SIX Digital Exchange ja LMAX Digital. algoritminen salakirjoituskilpailu Oxfordin ja Cambridgen alaosille.

Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, kuukauden mittainen bitcoin (BTC) ja altcoin-kaupankäynti, jonka on määrä kestää joulukuun 2020 saakka, näkevät molempien yliopistojen matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen osastojen opiskelijat napauttamalla APEX: n työkaluja kehittää tuottavin ja tehokkain kaupankäyntijärjestelmä ja käyttää sitä voittaakseen haasteen.

Erityisesti joukkueita on viisitoista, ja heidän on muotoiltava algoritmit APEX: E3 -sovellusliittymän avulla ja toteutettava spot-markkinakauppoja Coinbase Prolla ja FTX: llä.

Voittaja vie kaikki

Yritys on tehnyt selväksi, että osallistujia vaaditaan rakentamaan kaupankäynnin algoritmeja, jotka voivat harjoittaa arbitraasikauppaa, ennustaa markkinoiden liikkeitä hermoverkkojen kautta, jotka on koulutettu historiallisiin tietoihin, vauhtia ohjaaviin strategioihin, trendisijoituksiin, jotka perustuvat aikasekvenssin ennustamiseen käyttäen syvällisiä oppimismalleja ja korkean taajuuden kaupankäynti vaihtelevilla digitaalisilla varoilla.

Tärkeää on, että salaustekniikan asiantuntijapaneeli käyttää osallistuvia tiimejä perustuen kaupankäyntijärjestelmiensä tuottamaan sijoitetun pääoman tuottoon, kaupankäyntistrategiaan ja algoritmisuunnittelunsa tekniseen muotoiluun.

Järjestäjät antavat osallistujille kaupankäyntipääomaa, ja voittajajoukkue pidättää koko harjoituksesta saadun voiton plus alkupääoman.

APEX: E3: n toimitusjohtaja Usman Khan kommentoi aloitetta ja ilmaisi innostuneisuutensa osallistujien innostuksesta ja lisäsi, että yritys laajentaa hankkeen laajuutta ja osallistuvien yliopistojen määrää ensi vuonna.

Tim Grant, SIX Digital Exchangen toimitusjohtaja, sanoi:

„Pääomamarkkinoiden kehitys 2020-luvulla edellyttää uutta innovaatiotasoa ja edistystä digitaalisen ja analysointitekniikan aloilla, jotka toimivat digitaalisen omaisuuden datan pohjalta. On ratkaisevan tärkeää kasvattaa kykyjä tämän evoluution edistämiseksi. „

Empfohlene Artikel