Marginhandlere på Kraken er rasende etter at et flash-krasj utløste grossistlån mens børsen var utilgjengelig for brukerne.

Kraken-brukere krever kompensasjon etter at voldelige flashkrasj lokalisert til børsen resulterte i at leverede handler ble avviklet blant de skarpe tilbaketrekningene som ble registrert over kryptomarkedene den 22. februar.

22. februar så det eneste største daglige lyset i historien til både Bitcoin ( BTC ) og Ether ( ETH ) etter lineær verdi, med BTC som falt rundt $ 9 500 fra $ 57 500, mens ETH falt med $ 400 fra $ 1 940 innen 24 timer på Coinbase

Imidlertid ser det ut til at en kombinasjon av svak kjøpsstøtte og kaskadeavviklinger resulterte i spesielt store tap på Bitcoin Code – med BTC som falt 22% til mindre enn $ 45 000, mens ETH avviste 64% for å finne støtte på bare $ 700.

Den offentlige reaksjonen på subreddit r / Krakensupport har sett mange handelsmenn uttrykke sine frustrasjoner. Noen handelsmenn truer til og med med å organisere rettslige skritt mot børsen, med Reddit-bruker u / dtk6802 som hevder å ha mistet flertallet av livssparingen midt i flash-krasj:

“Jeg mistet mesteparten av livssparingen og har ikke fått svar fra et menneske. Jeg tror de ville refundert, ellers ville de miste alle kundene sine. Jeg er dårlig i magen, men vil delta i søksmålet med mye bevis (skjermbilder) hvis jeg ikke får pengene tilbake. ”

Imidlertid synes nedfallet for noen å ha gått utover tap og inn i gjeld, med Reddit-bruker u / GoEers304 som hevder at saldoen indikerer at de nå skylder Kraken penger som et resultat av flash-krasj.

“På en eller annen måte skylder jeg dem nå 120 dollar. Hvordan går en konto negativt? Jeg hadde mye margin til å dekke alle de andre plattformdråpene, men hvem kan dekke et falskt fall på 90 prosent? ” sa de.

Til tross for krav om kompensasjon for flash-krasj fra Krakens brukere, antyder kommentarer på sosiale medier at børsen ikke vil gi handelsmenn refusjon for tapet

For å beskytte mot grossistlikvidasjoner i tilfelle plutselige og lokaliserte flash-krasj, har mange kryptoderivatplattformer lenge brukt en indekspris for å bestemme marginanrop.

Mens andre plattformer på samme måte fikk skarpe flashkrasj, med spesielt Ether som falt på Nexo, har handelsplattformen på Twitter indikert at de vil tilbakebetale brukere for tap påført under nedturen:

Likvidasjoner har ikke vært sjeldne blant den nylige kryptoprisvolatiliteten. 15. februar forårsaket et fall på omtrent 11% i Ether- prisen likvidasjoner på 1,89 milliarder dollar over de bredere kryptomarkedene. Flertallet av avviklingene fant sted på Binance, med 336 millioner dollar i Ether og 55 millioner dollar i BTC ble utslettet fra brukernes saldo.

Empfohlene Artikel