HolyTransaction portemonnee is met Euro gaan werken. De HolyTransaction cryptocurrency portemonnee, bekend binnen de crypto-sfeer, betreedt de Europese markt en biedt haar klanten de service van het kopen van BTC voor Euro van creditcards.

Voor de Europese gebruikers is het hele gamma van HolyTransaction-functies beschikbaar: opslag van fondsen en een ingebouwde wisselaar voor het omzetten van cryptocurrency’s onderling en in fiatvaluta. De dienst heeft ook de mogelijkheid om meer dan 30 verschillende cryptocrpures te aanvaarden.

Een van de belangrijkste voordelen van HolyTransaction is de lage kosten voor het overmaken van geld. Maar deze portemonnee heeft niet alleen hiervoor wereldwijde erkenning gekregen; gebruikers van over de hele wereld stellen het gemak van de interface en het gebruiksgemak zeer op prijs.

U hoeft zich alleen maar te registreren op de officiële website Immediate Edge. Dit is net zo makkelijk te doen als het gebruik van een cryptocurrency portemonnee in het algemeen, dankzij de intuïtieve interface voor zowel beginners als professionals. Alle instellingen nemen een paar minuten in beslag en er is geen bankrekening nodig.

Overdracht, financiering of uitwisseling is eenvoudig en vrijwel direct te doen, direct vanaf de site. Om de portemonnee te gebruiken, hoeft u geen extra software te downloaden.

Europese gebruikers hebben toegang tot alle soorten populaire cryptocurrencies: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, Cardano, Dash, Ethereum, Decred, Zcash, Syscoin, Monero, Tether, Chainlink, Cardano, Storj, Basic Attention Token, Dai Stablecoin en nog veel meer.

Hoe koop je BTC voor Euro?

HolyTransaction lanceert een nieuwe dienst – de mogelijkheid om BTC voor Euro te kopen van eender welke kredietkaart – in samenwerking met de gelicentieerde omruildienst utorg.pro. Nu wordt het veel gemakkelijker om bitcoin te kopen in Europa. Het minimum aankoopbedrag is 30 €.

Om geld te storten om bitcoin te kopen, gaat u naar Financiering> EUR> Storting> Creditcard en volgt u de instructies.

HolyTransaction voordelen

De HolyTransaction multicurrency portemonnee is al enkele jaren actief, heeft de ups en downs van de cryptocurrency markt meegemaakt en heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en transparant bedrijf. Een professioneel team van ontwikkelaars en een veelbelovende richting voor de ontwikkeling van het platform garandeert de opkomst van een nieuwe, gevraagde functionaliteit.

Onder de positieve aspecten van de portemonnee kan men zeker de aandacht vestigen:

  • Onmiddellijke omrekening tussen alle populaire valuta’s in een paar klikken.
  • Gemak en beschikbaarheid van het gebruik.
  • De beste beveiligingstools voor uw cryptocurrency’s, met inbegrip van twee-factor authenticatie
  • Bij het doen van een betaling zal de service u helpen bij het automatisch omrekenen van valuta.

HolyTransaction omvat eenvoudig beheer van uw cryptocurrencies vanaf één rekening. Na registratie krijgt de gebruiker direct toegang tot alle mogelijkheden zonder beperkingen, inclusief de mogelijkheid om zelfstandig portemonnees aan te maken voor elke cryptocvaluta.

HolyTransaction wordt traditioneel beschouwd als een van de meest handige oplossingen voor het betalen van verschillende diensten en online aankopen. De dienst brengt geen kosten in rekening voor overboekingen naar diensten van derden en stortingen. De wisselprovisie bedraagt ongeveer 2%, wat goedkoper is dan de meeste populaire portemonnees.

HolyTransaction heeft onmiskenbare voordelen voor het gebruik in alledaagse zaken, omdat het een volledig scala aan diensten omvat.

Empfohlene Artikel