Marathon heeft opnieuw een order geplaatst om zijn Bitcoin-mijnmachines uit te breiden met 10.000 extra antiminers.

Het bedrijf schat dat de hash-snelheid 2,56 Eh / s zal bereiken

De Bitcoin-mijnindustrie warmt geleidelijk op en er zal de komende jaren veel concurrentie zijn, omdat mijnbouwbedrijven de volgende generatie mijnwerkers blijven kopen. Onlangs liet Marathon Patent Group, Inc. in een persverklaring weten dat ze een nieuw contract hebben geopend met de Chinese Bitcoin ASIC-producent Bitmain om een ​​extra 10.000 Antminer S19 Pro te ontvangen.

Marathon streeft naar 2,56 Eh / s

Volgens de informatie zal Bitmain naar verwachting de 10.000 Antiminers S19 Pro-verzending tegen maart volgend jaar voltooien. Volgens de overeenkomst zal het Bitcoin Billionaire mijnbedrijf de leveringen vanaf januari volgend jaar in batches ontvangen. De 10.000 Antiminers zullen sneller worden ingezet dan de vorige bestelling van het bedrijf in augustus. Juist, de nieuwe order zal binnen Q1 volledig en volledig worden ingezet.

„Als gevolg hiervan zal er eerder een substantiële stijging van onze Bitcoin Mining-inkomsten zijn dan we hadden verwacht“, aldus het bedrijf.

Eerder in augustus bestelde Marathon 10.500 Antiminers S19 Pro bij Bitmain. De levering is gepland om ook in januari 2021 te beginnen. Het zal echter volledig en volledig worden geïmplementeerd in juni, dat is drie maanden na de laatste 10.000 Antiminers. Kortom, van al deze mijnwerkers wordt verwacht dat ze de Bitcoin-mijnkracht van het bedrijf verhogen tot 2,56 Eh / s wanneer ze volledig zijn ingezet.

Op basis van die hashing-kracht zou Marathon het grootste Bitcoin-mijnbedrijf in de Verenigde Staten en in Noord-Amerika in het algemeen kunnen worden.

Bitcoin-mijnbouw in 2021

Het jaar 2021 kan zeer concurrerend zijn voor mijnbouwbedrijven, aangezien de meeste van hen machines van de volgende generatie aan hun vloot van mijnwerkers hebben toegevoegd. Een voorbeeld van deze bedrijven is Riot blockchain. Cryptopolitan meldde onlangs dat ze van plan zijn om tegen juni 2021 ongeveer 22.640 mijnwerkers van de volgende generatie in te zetten. Van de mijnwerkers wordt verwacht dat ze de hasjkracht van het bedrijf naar 2,3 Eh verhogen.

Empfohlene Artikel